Lebegő konzol

A középkonzol lebegő kialakítását az elektronikus vezérlőrendszer adta lehetőség inspirálta. A középkonzolon lévő kezelőszervek elhelyezése a könnyű használatot segíti, a középkonzol alatt pedig egy sokoldalúan használható nyitott tárolóhely is található.

LCD műszerfal

A magasan elhelyezett, perem nélküli kialakítású 7” TFT LCD műszeregység a kormánykerék felett helyezkedik el annak érdekében, hogy a vezető minél kevesebb szemmozgással, minél jobban tudjon az útra összpontosítani.

12,3” központi képernyő

A nagyméretű központi kijelző a kiváló láthatóságot minimális visszatükröződéssel kombinálja a legjobb olvashatóság érdekében. Átgondolt elhelyezése fokozza a térérzetet, miközben könnyű használhatóságot biztosít.

Multifunkciós kormánykerék

A kormányon elhelyezett kapcsolókkal a fontos funkciók egyetlen érintéssel kezelhetők, legyen szó a biztonsági rendszerekről vagy a telefon kihangosítóról. A kormánykerék felett elhelyezett vezetőfigyelő kamera a biztonságot szolgálja.

Mobiltelefon tükrözés

A SOLTERRA infotainment rendszere kompatibilis az Apple CarPlay (*1) és Android Auto (*2) rendszerekkel, így Ön kedvenc zenéit és alkalmazásait a központi érintőképernyőről is vezérelheti.

Prémium Harman Kardon audiorendszer

A hat első és négy hátsó hangsugárzó, valamint a kifejezetten SOLTERRA-hoz hangolt mélynyomó kiváló hangminőséget biztosít minden utas számára.

Navigációs rendszer

A beépített TomTom navigációs rendszer segítségével a nyilvános töltőpontok megközelítése is még egyszerűbb. Ráadásul a NaviBridge alkalmazással az úti cél címét okostelefonjáról is átküldheti a rendszernek.

Vezeték nélküli telefontöltő

A kényelmes használat érdekében a Qi szabványnak megfelelő vezeték nélküli töltőrekesz átlátszó fedéllel rendelkezik.

Kormányfűtés

Az egyenletes meleg érzet érdekében a teljes kormánykerék fűtött, a klímaberendezéssel összefüggő automatikus kapcsolás és a többfokozatú hőmérséklet-szabályozás pedig tovább fokozza a kényelmet.

Hátsó kameraegység

A tolatókamera és a hátrafelé néző kamera egyetlen egységbe építve a csomagtérajtón került elhelyezésre.

Digitális belső visszapillantó tükör

A hátrafelé néző kamera képe megjeleníthető a visszapillantó tükörben, így az utasok vagy a rossz időjárás nem zavarja a tökéletes kilátást hátrafelé.

Panorámamonitor (PVM)

A járművön található kamerák képei a 12,3”-os központi képernyőn jeleníthetők meg az alacsony sebességnél végzett manőverek megkönnyítése érdekében.

Elektromos ülésállítás

A legkényelmesebb vezetési helyzet elérése érdekében az elülső üléspárna magassága és a deréktámasz is külön állítható.

Üléshelyzet memória

Kétféle beállítás tárolható el a vezetőoldali ajtón elhelyezett kapcsolók segítségével, így az egyéni vezetési helyzet egy gombnyomással beállítható.

Középkonzol tárolórekesz

A pohártartók a fedél elcsúsztatásával válnak láthatóvá. A tárolórekeszben egy kivehető tárolótálca is található.

Palacktárolók

Minden oldalajtóban átgondolt kialakítású palacktároló található.

USB-C csatlakozók

Elöl is és hátul is két USB-C port áll rendelkezésre okostelefonok, táblagépek stb. töltésére, így a járműben bárhol ülve kényelmesen végezhető a töltés.

Hátsó ülésfűtés

Az első ülések mellett a hátsó ülések is fűthetők, ezzel fokozva a hátul utazók komfortját és kényelmét.

Tágas utastér

Az e-SUBARU GLOBAL PLATFORM padlólemeznek köszönhetően a hátsó ülésen utazók is bőséges térrel rendelkeznek.

Kartámasz

A hátsó üléseknél lehajtható kartámasz található, amelyben két pohártartó és egy tárolórekesz kapott helyet.

Csomagtér

A csomagteret úgy alakítottuk ki, hogy egy SUV-hoz méltó helyet biztosítson, és négy golftáska vagy három nagy bőrönd is elférjen benne. A hátsó ülések ledöntésével közel sík rakodófelület alakítható ki.

Csomagtértakaró

A csomagtértakaró elrejti és védi a csomagtér tartalmát. A csomagtértakaró a padló alatti tárolórészben kényelmesen elhelyezhető, így növelve a csomagtér hasznos méretét.

Csomagrögzítő kampók

A használhatóságot fokozó praktikus csomagrögzítő kampók találhatók a csomagtérben.

*1 Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye.
*2 Android™ és Android Auto™ a Google Inc. védjegyei.